Grilferno

Grilferno Zdroj: Kaufland Česká republika v.o.s.

GRILFERNO: Marek Havala a esportovci pečou ultimátní houby

Hráči ze SINNERS čeká v nejnovější epizodě minisérie GRILFERNO takřka nadlidský úkol - ugrilovat tak skvělé houby, že i ti, kteří je normálně nejedí, si pošmáknou.

Toto léto se nese v duchu velice netradiční grilovací inspirace. Kaufland spojil síly s týmem esportu SINNERS Esports v novém kulinářském projektu GRILFERNO.

Profesionální hráči PC her, komentátoři a analytici z týmu SINNERS Esports se učí od šéfkuchaře a zakladatele Campu Fuego, Marka Pavaly.

GrilfernoGrilferno | Kaufland Česká republika v.o.s.

Ve čtvrtém díle čeká esportovce relativně jednoduché jídlo s houbami, které ale také lze snadno pokazit. Marek Pavala připravil originální recept – grilované houby se sýrem Pecorino Romano a nakládanou cibulí pečené na tálu.

Filozofií Campu Fuego je především kladení důrazu na kvalitní suroviny a přirozenou přípravu jídla s využitím ohně. Inspiraci pro svou letní grilovačku díky minisérii najde spousta lidí.

Gameři tráví v přírodě už pátý den. S omezenými zásobami i vybavením je čeká vskutku netradiční zážitek.

Zvládnou se hráči PC her z týmu SINNERS poprat s netradičními recepty Marka Pavaly? Přežijí náročný kurz v české divočině? Jaké recepty a soutěže o ceny ještě diváky čekají?

Sledujte GRILFERNO každý týden na Youtube kanálu Kaufland ČR a na webu Kauflandu a kromě solidní porce grilovací inspirace můžete získat třeba i profesionální zástěru z limitované edice.