Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska
8
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Marinovaný sleď v hořčičné omáčce
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Cebularze, slané koláče posypané cibulí a mákem
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Restaurace Mandragora má předválečnou atmosféru
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Kachna po židovsku z restaurace Mandragora
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Oblíbenou vodku Poláci zajídají tučnými předkrmy, třeba škvarky s okurkami
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Kyjevský kotlet, tedy kuřecí řízek s máslem a bylinkami uvnitř
|
Zdroj: Petra Stěhulová
Zavřít