Ručně přelitá přes filtr, ve Veracuzu se káva podává zásadně ve sklenici|
Zdroj: Kristýna Baloghová
Nejlepší kávu si ve Veracruzu koupíte na pouličních trzích (tianguis), kde vám ji, čerstvě upraženou, mexické babičky umelou na ručním mlýnku|
Zdroj: Kristýna Baloghová
Specialita xalapského Caferencialu: kávové třešně upražené i se slupkou|
Zdroj: Kristýna Baloghová
Adriana Blasquez ve své útulné xalapské kavárničce osobně praží, mele i připravuje každý šálek, tedy přesněji sklenici|
Zdroj: Kristýna Baloghová
Julio při jedné z inspekcí kávovníků na své plantáži|
Zdroj: Kristýna Baloghová
Meliponini na první pohled jako včely moc nevypadají|
Zdroj: Kristýna Baloghová
V tradičním úlu bez rámků si včely hnízdo stavějí samy a včelaři se snaží, aby jim ho při extrakci medu co nejméně poničili|
Zdroj: Kristýna Baloghová