Tchaj-wan: nejen noční vášeň pro jídlo
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Tchajwanská pouliční klasika – grilované sépie na špejli jsou úžasně chutné a křupavé
|
Zdroj: Martin Hájek
Kuchyně původních obyvatel ostrova se vyznačuje množstvím zvěřiny a divoké zeleniny
|
Zdroj: Martin Hájek
Chutnat vám bude i v těch nejobyčejnějších restauracích
|
Zdroj: Martin Hájek
Jednoduché placičky se sezamem jsou tak lahodné!
|
Zdroj: Martin Hájek
Obyčejný hot dog, avšak zabalený do těsta a hranolků
|
Zdroj: Martin Hájek
Grilované smradlavé tofu je jednoznačně nejkontroverznějším tchajwanským pokrmem
|
Zdroj: Martin Hájek
Další variací na populární smradlavé tofu je jeho extrémně pálivý vývar
|
Zdroj: Martin Hájek
Lu-žou-fan je jedním z nejběžnějších jídel, kterým se na ulici můžete posilnit
|
Zdroj: Martin Hájek
Zavřít