Guatemalská kuchyně: čerstvá, barevná, pikantní i sladká
7
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Ženy z projektu Vzdělávaní a naděje u oběda
|
Zdroj: Noel Rojo
Doña Regina míchá oblíbené kuřecí maso k obědu pro 200 lidí
|
Zdroj: Noel Rojo
Ženy v Guatemale často vaří na peci
|
Zdroj: Noel Rojo
Na talíři se ohřívají tamales a tortilly, dvě hlavní přílohy k jídlu
|
Zdroj: Noel Rojo
Pache de papa podávané s tamales
|
Zdroj: Noel Rojo
Pupusa: silnější tortilla z kukuřičného nebo rýžového těsta
|
Zdroj: Noel Rojo
Guatemalské ženy u přípravy tortill
|
Zdroj: Noel Rojo
Pouliční ceviche po guatemalsku
|
Zdroj: Noel Rojo
Maso a banánové listy připravené na paches de papa
|
Zdroj: Noel Rojo
Zavřít