Myanmská kuchyně: Fermentované chutě a rýže
1
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Nudle a polévky s nudlemi uvidíte na každém kroku během celého dne
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Čerstvé domácí maso na ranním trhu
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Smažené pochutiny na různé způsoby tvoří neodmyslitelnou součást místní kuchyně
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Jednoduchá polévka s místní zeleninou
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Ryby se tu konzumují ve velkém
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Slané i sladké placky, mnohdy inspirované indickou kuchyní, jsou oblíbené i mimo indické komunity
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Durian, páchnoucí, ale zato oblíbený. Během sezony durianu jsou rangúnské ulice plné prodejců s tímto ovocem.
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Zavřít