Senegalské menu: Ryby, cibule a skvělý „eintopf“
3
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
V Senegalu je běžné, že lidé jedí z jednoho velkého talíře. Mnohdy rukama, někdy lžícemi.
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Senegalka prosívá kuskus
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Základním zdrojem proteinu jsou v Senegalu ryby
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Národní jídlo thiéboudieune obsahuje základní plodiny, které v zemi rostou
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Čaj připravují v Senegalu ženy
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Na velké příležitosti obyčejně vaří vícero žen společně
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
V Senegalu vyznává většina populace islám, takže zde nekonzumují vepřové maso
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
V Senegalu se mnohdy vaří na dvorku, na otevřeném ohni
|
Zdroj: Magdaléna Rojo
Zavřít