Senegalské menu: Ryby, cibule a skvělý „eintopf“

1/8
Zavřít
  • V Senegalu je běžné, že lidé jedí z jednoho velkého talíře. Mnohdy rukama, někdy lžícemi.
    V Senegalu je běžné, že lidé jedí z jednoho velkého talíře. Mnohdy rukama, někdy lžícemi.| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • Senegalka prosívá kuskus
    Senegalka prosívá kuskus| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • Základním zdrojem proteinu jsou v Senegalu ryby
    Základním zdrojem proteinu jsou v Senegalu ryby| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • Národní jídlo thiéboudieune obsahuje základní plodiny, které v zemi rostou
    Národní jídlo thiéboudieune obsahuje základní plodiny, které v zemi rostou| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • Čaj připravují v Senegalu ženy
    Čaj připravují v Senegalu ženy| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • Na velké příležitosti obyčejně vaří vícero žen společně
    Na velké příležitosti obyčejně vaří vícero žen společně| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • V Senegalu vyznává většina populace islám, takže zde nekonzumují vepřové maso
    V Senegalu vyznává většina populace islám, takže zde nekonzumují vepřové maso| Zdroj: Magdaléna Rojo
  • V Senegalu se mnohdy vaří na dvorku, na otevřeném ohni
    V Senegalu se mnohdy vaří na dvorku, na otevřeném ohni| Zdroj: Magdaléna Rojo
V Senegalu je běžné, že lidé jedí z jednoho velkého talíře. Mnohdy rukama, někdy lžícemi.
Senegalka prosívá kuskus
Základním zdrojem proteinu jsou v Senegalu ryby
Národní jídlo thiéboudieune obsahuje základní plodiny, které v zemi rostou
Čaj připravují v Senegalu ženy
Na velké příležitosti obyčejně vaří vícero žen společně
V Senegalu vyznává většina populace islám, takže zde nekonzumují vepřové maso
V Senegalu se mnohdy vaří na dvorku, na otevřeném ohni