Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska

5/7
Přehled fotografií
Zavřít
  • Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska
    Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Marinovaný sleď v hořčičné omáčce
    Marinovaný sleď v hořčičné omáčce| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Cebularze, slané koláče posypané cibulí a mákem
    Cebularze, slané koláče posypané cibulí a mákem| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Restaurace Mandragora má předválečnou atmosféru
    Restaurace Mandragora má předválečnou atmosféru| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Kachna po židovsku z restaurace Mandragora
    Kachna po židovsku z restaurace Mandragora| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Oblíbenou vodku Poláci zajídají tučnými předkrmy, třeba škvarky  s okurkami
    Oblíbenou vodku Poláci zajídají tučnými předkrmy, třeba škvarky s okurkami| Zdroj: Petra Stěhulová
  • Kyjevský kotlet, tedy kuřecí řízek s máslem a bylinkami uvnitř
    Kyjevský kotlet, tedy kuřecí řízek s máslem a bylinkami uvnitř| Zdroj: Petra Stěhulová
Na oběd k našim severním sousedům aneb Kuchyně multikulturního Polska
Marinovaný sleď v hořčičné omáčce
Cebularze, slané koláče posypané cibulí a mákem
Restaurace Mandragora má předválečnou atmosféru
Kachna po židovsku z restaurace Mandragora
Oblíbenou vodku Poláci zajídají tučnými předkrmy, třeba škvarky  s okurkami
Kyjevský kotlet, tedy kuřecí řízek s máslem a bylinkami uvnitř