Obří porce a nízké ceny aneb Za dobrým jídlem do chorvatské Slavonie

4/8
Přehled fotografií
Zavřít
  • Tři druhy smažených divokých ryb z Dunaje
    Tři druhy smažených divokých ryb z Dunaje| Zdroj: Michael Fokt
  • Masový talíř s domácími produkty jako kulen, kulenova seka, slanina, škvarky, klobásy, sýry a zelenina nabízí neodolatelnou kombinaci tradičních chutí
    Masový talíř s domácími produkty jako kulen, kulenova seka, slanina, škvarky, klobásy, sýry a zelenina nabízí neodolatelnou kombinaci tradičních chutí| Zdroj: Michael Fokt
  • Rybí paprikáš v kotlíku
    Rybí paprikáš v kotlíku| Zdroj: Michael Fokt
  • Slavonský čobanac
    Slavonský čobanac| Zdroj: Michael Fokt
  • Paštiky z říčních ryb
    Paštiky z říčních ryb| Zdroj: Michael Fokt
  • Starý sklep se táhne více než sto metrů pod středověkým hradem Ilok
    Starý sklep se táhne více než sto metrů pod středověkým hradem Ilok| Zdroj: Michael Fokt
  • Tradiční medovina vyráběná ze tří druhů medu z vlastní produkce
    Tradiční medovina vyráběná ze tří druhů medu z vlastní produkce| Zdroj: Michael Fokt
  • Kulen, hrdě vyráběný podle staletí staré receptury
    Kulen, hrdě vyráběný podle staletí staré receptury| Zdroj: Michael Fokt
Tři druhy smažených divokých ryb z Dunaje
Masový talíř s domácími produkty jako kulen, kulenova seka, slanina, škvarky, klobásy, sýry a zelenina nabízí neodolatelnou kombinaci tradičních chutí
Rybí paprikáš v kotlíku
Slavonský čobanac
Paštiky z říčních ryb
Starý sklep se táhne více než sto metrů pod středověkým hradem Ilok
Tradiční medovina vyráběná ze tří druhů medu z vlastní produkce
Kulen, hrdě vyráběný podle staletí staré receptury