Tchaj-wan: nejen noční vášeň pro jídlo

1/8
Přehled fotografií
Zavřít
  • Tchajwanská pouliční klasika – grilované sépie na špejli jsou úžasně chutné a křupavé
    Tchajwanská pouliční klasika – grilované sépie na špejli jsou úžasně chutné a křupavé| Zdroj: Martin Hájek
  • Kuchyně původních obyvatel ostrova se vyznačuje množstvím zvěřiny a divoké zeleniny
    Kuchyně původních obyvatel ostrova se vyznačuje množstvím zvěřiny a divoké zeleniny| Zdroj: Martin Hájek
  • Chutnat vám bude i v těch nejobyčejnějších restauracích
    Chutnat vám bude i v těch nejobyčejnějších restauracích| Zdroj: Martin Hájek
  • Jednoduché placičky se sezamem jsou tak lahodné!
    Jednoduché placičky se sezamem jsou tak lahodné!| Zdroj: Martin Hájek
  • Obyčejný hot dog, avšak zabalený do těsta a hranolků
    Obyčejný hot dog, avšak zabalený do těsta a hranolků| Zdroj: Martin Hájek
  • Grilované smradlavé tofu je jednoznačně nejkontroverznějším tchajwanským pokrmem
    Grilované smradlavé tofu je jednoznačně nejkontroverznějším tchajwanským pokrmem| Zdroj: Martin Hájek
  • Další variací na populární smradlavé tofu je jeho extrémně pálivý vývar
    Další variací na populární smradlavé tofu je jeho extrémně pálivý vývar| Zdroj: Martin Hájek
  • Lu-žou-fan je jedním z nejběžnějších jídel, kterým se na ulici můžete posilnit
    Lu-žou-fan je jedním z nejběžnějších jídel, kterým se na ulici můžete posilnit| Zdroj: Martin Hájek
Tchajwanská pouliční klasika – grilované sépie na špejli jsou úžasně chutné a křupavé
Kuchyně původních obyvatel ostrova se vyznačuje množstvím zvěřiny a divoké zeleniny
Chutnat vám bude i v těch nejobyčejnějších restauracích
Jednoduché placičky se sezamem jsou tak lahodné!
Obyčejný hot dog, avšak zabalený do těsta a hranolků
Grilované smradlavé tofu je jednoznačně nejkontroverznějším tchajwanským pokrmem
Další variací na populární smradlavé tofu je jeho extrémně pálivý vývar
Lu-žou-fan je jedním z nejběžnějších jídel, kterým se na ulici můžete posilnit