Kuchyně východního Tibetu: svými surovinami se podobá té české

4/7
Zavřít
  • Domácí thenthuk s jačím masem
    Domácí thenthuk s jačím masem| Zdroj: Nina Robyn
  • Jačí maso sušené v tibetském obydlí
    Jačí maso sušené v tibetském obydlí| Zdroj: Nina Robyn
  • Momo s pálivou chilli omáčkou v tibetské restauraci
    Momo s pálivou chilli omáčkou v tibetské restauraci| Zdroj: Nina Robyn
  • Slaný čaj z jačího mléka
    Slaný čaj z jačího mléka| Zdroj: Nina Robyn
  • Jogurt z jačího mléka s kořenem droma, zalitý rozpuštěným máslem a posypaný cukrem
    Jogurt z jačího mléka s kořenem droma, zalitý rozpuštěným máslem a posypaný cukrem| Zdroj: Nina Robyn
  • Droma dresi (rýže nasladko  s kořenem droma)
    Droma dresi (rýže nasladko s kořenem droma)| Zdroj: Nina Robyn
  • Domácí sušený kořen droma
    Domácí sušený kořen droma| Zdroj: Nina Robyn
Domácí thenthuk s jačím masem
Jačí maso sušené v tibetském obydlí
Momo s pálivou chilli omáčkou v tibetské restauraci
Slaný čaj z jačího mléka
Jogurt z jačího mléka s kořenem droma, zalitý rozpuštěným máslem a posypaný cukrem
Droma dresi (rýže nasladko  s kořenem droma)
Domácí sušený kořen droma