Guatemalská kuchyně: čerstvá, barevná, pikantní i sladká

3/9
Zavřít
  • Ženy z projektu Vzdělávaní  a naděje u oběda
    Ženy z projektu Vzdělávaní a naděje u oběda| Zdroj: Noel Rojo
  • Doña Regina míchá oblíbené kuřecí maso k obědu pro 200 lidí
    Doña Regina míchá oblíbené kuřecí maso k obědu pro 200 lidí| Zdroj: Noel Rojo
  • Ženy v Guatemale často vaří na peci
    Ženy v Guatemale často vaří na peci| Zdroj: Noel Rojo
  • Na talíři se ohřívají tamales a tortilly, dvě hlavní přílohy k jídlu
    Na talíři se ohřívají tamales a tortilly, dvě hlavní přílohy k jídlu| Zdroj: Noel Rojo
  • Pache de papa podávané s tamales
    Pache de papa podávané s tamales| Zdroj: Noel Rojo
  • Pupusa: silnější tortilla z kukuřičného nebo rýžového těsta
    Pupusa: silnější tortilla z kukuřičného nebo rýžového těsta| Zdroj: Noel Rojo
  • Guatemalské ženy u přípravy tortill
    Guatemalské ženy u přípravy tortill| Zdroj: Noel Rojo
  • Pouliční ceviche po guatemalsku
    Pouliční ceviche po guatemalsku| Zdroj: Noel Rojo
  • Maso a banánové listy připravené na paches de papa
    Maso a banánové listy připravené na paches de papa| Zdroj: Noel Rojo
Ženy z projektu Vzdělávaní  a naděje u oběda
Doña Regina míchá oblíbené kuřecí maso k obědu pro 200 lidí
Ženy v Guatemale často vaří na peci
Na talíři se ohřívají tamales a tortilly, dvě hlavní přílohy k jídlu
Pache de papa podávané s tamales
Pupusa: silnější tortilla z kukuřičného nebo rýžového těsta
Guatemalské ženy u přípravy tortill
Pouliční ceviche po guatemalsku
Maso a banánové listy připravené na paches de papa