Argentina: Intenzivní chutě argentinské pampy

1/7
Zavřít
  • Většina typických argentinských jídel má jako hlavní ingredienci maso.
    Většina typických argentinských jídel má jako hlavní ingredienci maso.| Zdroj: Shutterstock
  • Locro je sytá polévka z dýně, fazolí, kukuřice, brambor a zeleniny
    Locro je sytá polévka z dýně, fazolí, kukuřice, brambor a zeleniny| Zdroj: Shutterstock
  • Cordero je pro mě extrémní forma grilování: vykuchaný beránek se griluje celý den
    Cordero je pro mě extrémní forma grilování: vykuchaný beránek se griluje celý den| Zdroj: Shutterstock
  • Empanadas: kapsy plněné mletým masem
    Empanadas: kapsy plněné mletým masem| Zdroj: Shutterstock
  • Omáčka chimichuri patří k masu
    Omáčka chimichuri patří k masu| Zdroj: Shutterstock
  • Alfajores jsou vlastně linecká kolečka plněná slaným karamelem
    Alfajores jsou vlastně linecká kolečka plněná slaným karamelem| Zdroj: Shutterstock
  • Yerba Maté
    Yerba Maté| Zdroj: Shutterstock
Většina typických argentinských jídel má jako hlavní ingredienci maso.
Locro je sytá polévka z dýně, fazolí, kukuřice, brambor a zeleniny
Cordero je pro mě extrémní forma grilování: vykuchaný beránek se griluje celý den
Empanadas: kapsy plněné mletým masem
Omáčka chimichuri patří k masu
Alfajores jsou vlastně linecká kolečka plněná slaným karamelem
Yerba Maté