Ten nejlepší street food aneb Vietnamské vítězství v ulicích

6/7
Zavřít
  • Minipalačinky bánh khot vám na ulici naplní kokosovým krémem a krevetami přímo před očima
    Minipalačinky bánh khot vám na ulici naplní kokosovým krémem a krevetami přímo před očima| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Jarní závitky jsou populární hlavně dopoledne
    Jarní závitky jsou populární hlavně dopoledne| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Veganská verze polévky cao lau s fazolovými lusky, salátem, houbami a tlustými nudlemi je specialitou Hoi Anu
    Veganská verze polévky cao lau s fazolovými lusky, salátem, houbami a tlustými nudlemi je specialitou Hoi Anu| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Čerstvé fazolové výhonky se přidávají hlavně do polévek, salátů a do omelety
    Čerstvé fazolové výhonky se přidávají hlavně do polévek, salátů a do omelety| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Klasika: bageta bánh mi se šťavnatým masem, koriandrem a nakládanou zeleninou
    Klasika: bageta bánh mi se šťavnatým masem, koriandrem a nakládanou zeleninou| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Ve starém městě Hoi Anu vaří domácí pouliční jídlo v otevřené kuchyni, odkud odvezou hrnce na skútru do rušného centra
    Ve starém městě Hoi Anu vaří domácí pouliční jídlo v otevřené kuchyni, odkud odvezou hrnce na skútru do rušného centra| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Dezert che bay mau se nabírá z velkých kastrolů
    Dezert che bay mau se nabírá z velkých kastrolů| Zdroj: Ivana Grešlíková
Minipalačinky bánh khot vám na ulici naplní kokosovým krémem a krevetami přímo před očima
Jarní závitky jsou populární hlavně dopoledne
Veganská verze polévky cao lau s fazolovými lusky, salátem, houbami a tlustými nudlemi je specialitou Hoi Anu
Čerstvé fazolové výhonky se přidávají hlavně do polévek, salátů a do omelety
Klasika: bageta bánh mi se šťavnatým masem, koriandrem a nakládanou zeleninou
Ve starém městě Hoi Anu vaří domácí pouliční jídlo v otevřené kuchyni, odkud odvezou hrnce na skútru do rušného centra
Dezert che bay mau se nabírá z velkých kastrolů