Ten nejlepší street food aneb Vietnamské vítězství v ulicích
3
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Minipalačinky bánh khot vám na ulici naplní kokosovým krémem a krevetami přímo před očima
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Jarní závitky jsou populární hlavně dopoledne
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Veganská verze polévky cao lau s fazolovými lusky, salátem, houbami a tlustými nudlemi je specialitou Hoi Anu
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Čerstvé fazolové výhonky se přidávají hlavně do polévek, salátů a do omelety
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Klasika: bageta bánh mi se šťavnatým masem, koriandrem a nakládanou zeleninou
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Ve starém městě Hoi Anu vaří domácí pouliční jídlo v otevřené kuchyni, odkud odvezou hrnce na skútru do rušného centra
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Dezert che bay mau se nabírá z velkých kastrolů
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít