Gastrotoulky francouzskou metropolí aneb Víkend jako Pařížan!

7/6
Zavřít
  • Oběd je nejlépe stihnout mezi polednem a druhou, pak bývá často zavřeno
    Oběd je nejlépe stihnout mezi polednem a druhou, pak bývá často zavřeno| Zdroj: Petra Trnková
  • Tartaletky a jiné cukrářské výrobky si vychutnáte nejlépe v zemi jejich zrodu
    Tartaletky a jiné cukrářské výrobky si vychutnáte nejlépe v zemi jejich zrodu| Zdroj: Petra Trnková
  • Mořské plody bývají častou součástí menu pařížských restaurací
    Mořské plody bývají častou součástí menu pařížských restaurací| Zdroj: Petra Trnková
  • Snídani si dejte v kavárně, pravý Pařížan totiž snídá nasladko
    Snídani si dejte v kavárně, pravý Pařížan totiž snídá nasladko| Zdroj: Petra Trnková
  • Nenavštívit některou zdejší „pâtisserie“ by byl hřích!
    Nenavštívit některou zdejší „pâtisserie“ by byl hřích!| Zdroj: Petra Trnková
  • Eiffelku si můžete dát hned první den, klasika je klasika!
    Eiffelku si můžete dát hned první den, klasika je klasika!| Zdroj: Petra Trnková
Oběd je nejlépe stihnout mezi polednem a druhou, pak bývá často zavřeno
Tartaletky a jiné cukrářské výrobky si vychutnáte nejlépe v zemi jejich zrodu
Mořské plody bývají častou součástí menu pařížských restaurací
Snídani si dejte v kavárně, pravý Pařížan totiž snídá nasladko
Nenavštívit některou zdejší „pâtisserie“ by byl hřích!
Eiffelku si můžete dát hned první den, klasika je klasika!