Kobylí: tradiční kraj vinařů, národopisců i skvělých kuchařek
7
/
13
Přehled fotografií
Zavřít
Výhled z Kobylského vrchu směrem k obci Vrbice a kostelu sv. Jiljí
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Největší tůň v biocentru Ostrůvek má tvarem připomínat koňskou hlavu
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Stezka nad vinohrady získala řadu architektonických ocenění. Je také bezbariérová.
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Takhle to sluší rozhledně Stezka nad vinohrady z ptačí perspektivy
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Kobylský kostel sv. Jiří zdobí samostatně stojící věž
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Kobylské muzeum se chlubí opravdu rozsáhlými sbírkami
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Ukázka selské jizby v kobylském muzeu
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Kobylské tetičky v muzeu při speciálních příležitostech chystají tradiční místní dobroty
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Mezi místní speciality patří kobylský trdelník
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
I samotná příprava dobrot je v muzeu velmi tradiční
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Kobylské muzeum sídlí v budově někdejší měšťanské školy
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Jedna z osad vinných sklepů v Kobylí se nazývá Suchořádská zmola
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Pohled z ptačí pozorovatelny v biocentru Ostrůvek
|
Zdroj: Bronislav Jaroš
Zavřít