Bengálská kuchyně aneb když voní hořčičný olej
5
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
Tradiční bengálské thálí v pice hotelu
|
Zdroj: Michal Muška
Ryby hrají v bengálské kuchyni zásadní roli
|
Zdroj: Michal Muška
Pokrm fung mee mein ve staré čínské čtvrti
|
Zdroj: Michal Muška
Vynikající bhetki paturi v banánovém listu
|
Zdroj: Michal Muška
Stánek s klasickým indickým street foodem nabízí i alú sabdží
|
Zdroj: Michal Muška
Panír kathi roll v ulicích Kalkaty
|
Zdroj: Michal Muška
Místní kuchaři se svými výtvory rádi pochlubí
|
Zdroj: Michal Muška
Bengálský ikonický rybí pokrm šorše iliš
|
Zdroj: Michal Muška
Jackfruit je největší jedlé ovoce na světě
|
Zdroj: Michal Muška
Čekání na oběd v kalkatském pice hotelu
|
Zdroj: Michal Muška
Zavřít