Kluci fousaci, diky za velecundr pres Kanary, to je sila. Skoda, ze na videu nebylo vice zaberu z Kanaru. Zdravim ze Skalistych. 7.VII. slavim 56 let na svobode. Na Kanarech jsem 2x pul roku prezimoval 1979-80, presycen lyzovanim v Alpach, a 1983-84, po navratu z 6 mesicu cundru po USA. Bydlel jsem na Tenerife. V prosinci '79 jsem ji za 3 dny presel napric z J (el Medano) na S pres El Teide a dolu pres Orotavu do Puerto de la Cruz. Tehdy tam nebyla stezka, ani lanovka. V kaldere Las Cana*** bylo par Nemcu a Frantiku. Na vrcholu sopky jsem byl sam 3. den za usvitu a 15 minut nebyl opar a videl jsem ~500 km daleko na vsechny ostrovy. Zcela nonverbalni zazitek. Celou zimu na sopce sedel ~1km tlusty a husty mrak - z pobrezi z nej vykukoval ledem obaleny sopouch. Behem meditace jsem mel vnuknuti, ze tam 3.-4.XII. nebude. Zmizel v 19 h vecer, kdyz jsem na upati v kaldere vecerel. Vratil se ~11 rano 3. den po sestupu. Asi v 7:30 jsem poslechl vnuknuti sejit dolu. Duc*** tedy funguje a jsem za to Panu Bohu velmi vdecen. Zustat na vrcholu o chvili dele, uz bych se nevratil.
Ostrov Gomeru jsem obesel pesky v unoru '80; 200 km za tyden nahoru dolu pres 'barrancos.'
Uz jste byli na cundru zde? Velmi doporucuji CO plato. Toulam se tu 36 let a jeste vse nevidel. Naprosto neskutecne je Bile hnizdo (White Pocket) v S-AZ. Byl jsem tam poslednich 10 let 4x slavit narozky po lyzovacce ve slavnem prasanu. Je to geologicka rarita.
Happy trails, kluci.
Zdarec,
Robert Sandy, stary cundrak z byvale T.O. Trilobit
Ostrov Gomeru jsem obesel pesky v unoru '80; 200 km za tyden nahoru dolu pres 'barrancos.'
Uz jste byli na cundru zde? Velmi doporucuji CO plato. Toulam se tu 36 let a jeste vse nevidel. Naprosto neskutecne je Bile hnizdo (White Pocket) v S-AZ. Byl jsem tam poslednich 10 let 4x slavit narozky po lyzovacce ve slavnem prasanu. Je to geologicka rarita.
Happy trails, kluci.
Zdarec,
Robert Sandy, stary cundrak z byvale T.O. Trilobit