Španělsko: Znovuzrozené víno Costa Bravy

1/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • Víno ve skleněných demižonech vinice Martín Faixó se skladuje po dobu jednoho až dvou let bez korkové zátky. Přikryje se jen bavlnou, aby mohlo oxidovat.
    Víno ve skleněných demižonech vinice Martín Faixó se skladuje po dobu jednoho až dvou let bez korkové zátky. Přikryje se jen bavlnou, aby mohlo oxidovat.| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Temperovaný sklep rodinné vinice La Vinyeta je dostatečně vlhký, což brání tomu, aby do vína pronikl zápach a chuť sudů
    Temperovaný sklep rodinné vinice La Vinyeta je dostatečně vlhký, což brání tomu, aby do vína pronikl zápach a chuť sudů| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Vinice v Clos d‘Agon na chráněném území, kde se o podobu budovy postaral designér Jesús Manzanares
    Vinice v Clos d‘Agon na chráněném území, kde se o podobu budovy postaral designér Jesús Manzanares| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • V La Vinyete můžete degustovat víno na terase nebo zde přenocovat a nasnídat se: s domácím sýrem, vynikající klobáskou a olivovým olejem
    V La Vinyete můžete degustovat víno na terase nebo zde přenocovat a nasnídat se: s domácím sýrem, vynikající klobáskou a olivovým olejem| Zdroj: Ivana Grešlíková
Víno ve skleněných demižonech vinice Martín Faixó se skladuje po dobu jednoho až dvou let bez korkové zátky. Přikryje se jen bavlnou, aby mohlo oxidovat.
Temperovaný sklep rodinné vinice La Vinyeta je dostatečně vlhký, což brání tomu, aby do vína pronikl zápach a chuť sudů
Vinice v Clos d‘Agon na chráněném území, kde se o podobu budovy postaral designér Jesús Manzanares
V La Vinyete můžete degustovat víno na terase nebo zde přenocovat a nasnídat se: s domácím sýrem, vynikající klobáskou a olivovým olejem