Masové radovánky po italsku

2/5
Přehled fotografií
Zavřít
  • Masové radovánky po italsku
    Masové radovánky po italsku| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Giuseppe a je ho synové pracují v rodinné uzenářské firmě. Recepty se tu dědí už po čtyři generace.
    Giuseppe a je ho synové pracují v rodinné uzenářské firmě. Recepty se tu dědí už po čtyři generace.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Různé druhy slaniny či suchých šunek vyžadují různou dobu uzení.
    Různé druhy slaniny či suchých šunek vyžadují různou dobu uzení.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • „Všechny naše suroviny si pečlivě vybíráme a pracujeme jen s masem, které farmáři vychovali tady na ostrově,“ říká Giuseppe
    „Všechny naše suroviny si pečlivě vybíráme a pracujeme jen s masem, které farmáři vychovali tady na ostrově,“ říká Giuseppe| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Bylinky jsou v uzenářské praxi důležité, dodávají klobáskám specifické chutě.
    Bylinky jsou v uzenářské praxi důležité, dodávají klobáskám specifické chutě.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Masové radovánky po italsku
Giuseppe a je ho synové pracují v rodinné uzenářské firmě. Recepty se tu dědí už po čtyři generace.
Různé druhy slaniny či suchých šunek vyžadují různou dobu uzení.
„Všechny naše suroviny si pečlivě vybíráme a pracujeme jen s masem, které farmáři vychovali tady na ostrově,“ říká Giuseppe
Bylinky jsou v uzenářské praxi důležité, dodávají klobáskám specifické chutě.