Po vlastní ose za skandinávskou kuchyní aneb Jak si užít Norsko s obytkou a vařičem
7
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Jak si užít Norsko s obytkou a vařičem
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Obytné auto umožní poznávat svobodně jak norskou přírodu, tak vyzkoušet i norské předpisy a zužitkovat dary norské přírody
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Na vychutnání vlastních usmažených ryb často najdete stůl na místě s nádherným výhledem
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Rozdělávání ohňů mimo vyznačená místa je od dubna do října zakázáno, ale svůj vlastní vařič může každý vyzkoušet (zde konvice na horkou vodu)
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Restaurace Tranøy Fyr u stejnojmenného majáku nabízí nejen obdivuhodné umístění, ale také ubytování v budovách bývalých strážců majáku (ani jedno samozřejmě není nijak levné)
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Každý vzácný krásný letní den využívají Norové k piknikům a grilování
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Divokého lososa jsme připravovali na másle jako Norové, i když jsme ho předtím krátce nepovařili.
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Čerstvé tresky je nejlepší připravit po česku, tj. pokmínované na oleji
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Cesta na sever je prostě nádhera, užijí si ji hlavně dobrodružnější a nezávislé povahy
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Lišky jsou jednou zmála hub, které se prodávají v obchodech
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Křemenáče rostou spíše na severu země, kvůli jejich červené barvě jim místní příliš nevěří
|
Zdroj: Jiří Páleníček
Zavřít