Gastro výlet do Portugalska: Rybí speciality a cukrářské výrobky jsou hlavním lákadlem lisabonské kuchyně
5
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Stánek kuchařky Marlene Vieira upoutal mou pozornost okamžitě
|
Zdroj: Lenka Požárová
Hráškový krém s opečenou sušenou šunkou, krevety v tempuře a k tomu vinho verde!
|
Zdroj: Lenka Požárová
Malých útulných podniků je tu spousta
|
Zdroj: Lenka Požárová
Rýže s kachním masem a grilovaná chobotnice na trhu TimeOut
|
Zdroj: Lenka Požárová
Sušená šunka z černých prasat je delikatesou a můžete si ji vybrat v různé zralosti
|
Zdroj: Lenka Požárová
Obchody specializované na sardinky nesmíte v Lisabonu vynechat
|
Zdroj: Lenka Požárová
Pokud milujete sladkosti, budete tu ve svém živlu
|
Zdroj: Lenka Požárová
Nejlepší zmrzlinárna ve městě, Santini, má v nabídce i zmrzlinu z plodů kaki nebo z piniových oříšků
|
Zdroj: Lenka Požárová
Zavřít