Chutě chorvatských ostrovů: Ochutnejte výborné sýry, černé rizoto nebo víno, které pili již staří Řekové

7/10
Přehled fotografií
Zavřít
  • Chutě chorvatských ostrovů
    Chutě chorvatských ostrovů| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Delikatesy z chobotnic a tuňáka
    Delikatesy z chobotnic a tuňáka| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Tradiční úprava pokrmu „pod pekou“
    Tradiční úprava pokrmu „pod pekou“| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Menší chorvatské ostrovy jsou synonymem klidu
    Menší chorvatské ostrovy jsou synonymem klidu| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Černé rizoto (crni rižot) se připravuje s inkoustem sépie
    Černé rizoto (crni rižot) se připravuje s inkoustem sépie| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Chorvatské sýry jsou výtečné
    Chorvatské sýry jsou výtečné| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Ze svatojánského chleba se dělá i džem
    Ze svatojánského chleba se dělá i džem| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Plody opuncií jsou po oloupání chutné
    Plody opuncií jsou po oloupání chutné| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Chorvatské domácí pálenky
    Chorvatské domácí pálenky| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Chobotnice na grilu s krumpirom (brambory)
    Chobotnice na grilu s krumpirom (brambory)| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Chutě chorvatských ostrovů
Delikatesy z chobotnic a tuňáka
Tradiční úprava pokrmu „pod pekou“
Menší chorvatské ostrovy jsou synonymem klidu
Černé rizoto (crni rižot) se připravuje s inkoustem sépie
Chorvatské sýry jsou výtečné
Ze svatojánského chleba se dělá i džem
Plody opuncií jsou po oloupání chutné
Chorvatské domácí pálenky
Chobotnice na grilu s krumpirom (brambory)