Síť restaurací Džatáju: Nová naděje pro supy

1/3
Přehled fotografií
Zavřít
  • „Cow-keeper“ stahuje kůži z kravského těla, až pak může začít žranice.
    „Cow-keeper“ stahuje kůži z kravského těla, až pak může začít žranice.| Zdroj: Martin Kolář
  • Hromada kostí čítající několik metrů krychlových mě vítala v supí jídelně.
    Hromada kostí čítající několik metrů krychlových mě vítala v supí jídelně.| Zdroj: Martin Kolář
  • Sup himálajský (Gyps himalayensis) je nejpočetnějším strávníkem v Gháčaku.
    Sup himálajský (Gyps himalayensis) je nejpočetnějším strávníkem v Gháčaku.| Zdroj: Martin Kolář
„Cow-keeper“ stahuje kůži z kravského těla, až pak může začít žranice.
Hromada kostí čítající několik metrů krychlových mě vítala v supí jídelně.
Sup himálajský (Gyps himalayensis) je nejpočetnějším strávníkem v Gháčaku.