Střípky indického street foodu
6
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Stánek s kuličkami ghí a samosou naslano ve městě Džajpur
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Čhole tikki – nálož zázvoru v rajčatové omáčce s garam masálou a kurkumou provoní ulice
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Příprava nádivky do samosy v Džodpuru těsně před otevřením stánku na oběd
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Vadápáv - nejpopulárnější street food v Bombaji za pár korun. Velice pálivý a kalorický.
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Placka paratha s bramborami, dušeným špenátem a zapečeným česnekem může být i hlavní chod
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Příprava ingrediencí ve stánku v Haridwaru
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Smažená placka luči s cizrnovým dálem a sladkým džalebí jako klasické snídaňové menu ve Váránasí
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít