Logo magazínu

Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab

1/7
Prohlédnout znovu

Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab

Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab
Nahlédnutí pod perskou pokličku aneb Íránská kuchyně není jen kebab | Lenka Hrabalová
Granátová jablka jsou všude zejména na podzim. Kromě džusů jsou také oblíbenou příměsí mas a rýže.
Granátová jablka jsou všude zejména na podzim. Kromě džusů jsou také oblíbenou příměsí mas a rýže. | Lenka Hrabalová
Čaj patří ke každodennosti Íránců. Během svátků jej u mešit rozlévají všem okolo.
Čaj patří ke každodennosti Íránců. Během svátků jej u mešit rozlévají všem okolo. | Lenka Hrabalová
Pečený tuk z ovčího ocasu často provází bazalka či máta
Pečený tuk z ovčího ocasu často provází bazalka či máta | Lenka Hrabalová
Každé město má své typické sladkosti. Íránci je milují.
Každé město má své typické sladkosti. Íránci je milují. | Lenka Hrabalová
Rýže je součástí takřka všech jídel. Zdobená šafránem a sušeným dříšťálem.
Rýže je součástí takřka všech jídel. Zdobená šafránem a sušeným dříšťálem. | Lenka Hrabalová
Ženy dokáží vytvořit úžasná jídla i v prostých podmínkách. Perský záliv okouzlí chutěmi i barvami.
Ženy dokáží vytvořit úžasná jídla i v prostých podmínkách. Perský záliv okouzlí chutěmi i barvami. | Lenka Hrabalová
Džibutsko: S puntíkatým obrem v hlubinách

Džibutsko: S puntíkatým obrem v hlubinách

Gran Canaria očima Češky: Pohoda a otevřené dveře

Gran Canaria očima Češky: Pohoda a otevřené dveře

Portugalský korek: Zlato, které roste na stromě!

Portugalský korek: Zlato, které roste na stromě!

Tip na výlet: Den české státnosti s Krakonošem v korunách stromů

Tip na výlet: Den české státnosti s Krakonošem v korunách stromů

Banda: Tajemné souostroví muškátového oříšku

Banda: Tajemné souostroví muškátového oříšku

Není všechno chilli, co v Mexiku chutná

Není všechno chilli, co v Mexiku chutná