Téměř neznámá nepálská kuchyně aneb Jak se baští ve stínu horských velikánů

7/8
Přehled fotografií
Zavřít
  • Populární dálbhát s osmitisícovkou Dhaulágirí v pozadí
    Populární dálbhát s osmitisícovkou Dhaulágirí v pozadí| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Svatební hostina v improvizovaném stanu na sklizeném políčku
    Svatební hostina v improvizovaném stanu na sklizeném políčku| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Dálbhát neustále přidávají, co se do vás vejde
    Dálbhát neustále přidávají, co se do vás vejde| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Dhido z kukuřičné mouky pro více osob se připravuje na dvorku
    Dhido z kukuřičné mouky pro více osob se připravuje na dvorku| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Tak se servíruje dálbhát
    Tak se servíruje dálbhát| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Nezbytnou součástí stravy je restovaná zelenina
    Nezbytnou součástí stravy je restovaná zelenina| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Vaření před hospůdkou je nejlepší reklama
    Vaření před hospůdkou je nejlepší reklama| Zdroj: Tomáš Beránek
  • Smažené tibetské momo v chilli úpravě
    Smažené tibetské momo v chilli úpravě| Zdroj: Tomáš Beránek
Populární dálbhát s osmitisícovkou Dhaulágirí v pozadí
Svatební hostina v improvizovaném stanu na sklizeném políčku
Dálbhát neustále přidávají, co se do vás vejde
Dhido z kukuřičné mouky pro více osob se připravuje na dvorku
Tak se servíruje dálbhát
Nezbytnou součástí stravy je restovaná zelenina
Vaření před hospůdkou je nejlepší reklama
Smažené tibetské momo v chilli úpravě