Réunion: Piknikování na ostrově vonícím kávou, rumem a vanilkou

1/10
Přehled fotografií
Zavřít
  • Obyvatelé ostrova Réunion milují pikniky pod širým nebem a streetfood, který má často podobu grilovaných kuřat
    Obyvatelé ostrova Réunion milují pikniky pod širým nebem a streetfood, který má často podobu grilovaných kuřat| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Stolky přímo na útesu nad korálovou lagunou. Dokázali byste si představit lepší místo na občerstvení?
    Stolky přímo na útesu nad korálovou lagunou. Dokázali byste si představit lepší místo na občerstvení?| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Víno je na Réunionu spíš raritou, ve vyšších nadmořských výškách v Cirque Cilaos však pár vinic najdete
    Víno je na Réunionu spíš raritou, ve vyšších nadmořských výškách v Cirque Cilaos však pár vinic najdete| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Mnohé hospůdky mají africký charakter se zdmi pomalovanými reklamou na místní pivo
    Mnohé hospůdky mají africký charakter se zdmi pomalovanými reklamou na místní pivo| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Kari z krevet s rýží seženete snad všude
    Kari z krevet s rýží seženete snad všude| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Žádný pravý kreol si ho však nedá bez přílohy okořeněné místními ďábelsky pálivými papričkami
    Žádný pravý kreol si ho však nedá bez přílohy okořeněné místními ďábelsky pálivými papričkami| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Levná vanilka se dováží z Madagaskaru, místní je mnohem dražší
    Levná vanilka se dováží z Madagaskaru, místní je mnohem dražší| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Čerstvý vanilkový lusk je zelený. Než sušením zhnědne, trvá to víc než rok. Proto je vanilka tak drahá.
    Čerstvý vanilkový lusk je zelený. Než sušením zhnědne, trvá to víc než rok. Proto je vanilka tak drahá.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Když rýže, tak šafránová. Proč v tropickém ráji šetřit na koření, že?
    Když rýže, tak šafránová. Proč v tropickém ráji šetřit na koření, že?| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Nejčerstvější ovoce ochutnáte na trhu pod širým nebem
    Nejčerstvější ovoce ochutnáte na trhu pod širým nebem| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Obyvatelé ostrova Réunion milují pikniky pod širým nebem a streetfood, který má často podobu grilovaných kuřat
Stolky přímo na útesu nad korálovou lagunou. Dokázali byste si představit lepší místo na občerstvení?
Víno je na Réunionu spíš raritou, ve vyšších nadmořských výškách v Cirque Cilaos však pár vinic najdete
Mnohé hospůdky mají africký charakter se zdmi pomalovanými reklamou na místní pivo
Kari z krevet s rýží seženete snad všude
Žádný pravý kreol si ho však nedá bez přílohy okořeněné místními ďábelsky pálivými papričkami
Levná vanilka se dováží z Madagaskaru, místní je mnohem dražší
Čerstvý vanilkový lusk je zelený. Než sušením zhnědne, trvá to víc než rok. Proto je vanilka tak drahá.
Když rýže, tak šafránová. Proč v tropickém ráji šetřit na koření, že?
Nejčerstvější ovoce ochutnáte na trhu pod širým nebem