Vychutnejte si typické cibulobraní ve slunném Katalánsku
2
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
„Když víš jak ji sloupnout, jde to velmi snadno“
|
Zdroj: Eva Blechová
Každé sousto je třeba si vychutnat
|
Zdroj: Eva Blechová
Pěstitelé na soutěž o nejhezčí cibuli přinesli celé svazky, dokonce i s hlínou
|
Zdroj: Eva Blechová
Kromě plného břicha si vítězi odnášejí i několik plných lahví vína a sektu
|
Zdroj: Eva Blechová
Druhou fází Calçotady je grilování masa
|
Zdroj: Eva Blechová
Soutěžící mají 45 minut na to, aby snědli co nejvíce cibulí. Každý má své tempo
|
Zdroj: Eva Blechová
Bryndák je součástí každého balíčku
|
Zdroj: Eva Blechová
Najít prázdné místo u stolu je téměř nadlidský úkol
|
Zdroj: Eva Blechová
Cibulobraní v plném proudu
|
Zdroj: Eva Blechová
Zavřít