Nejsladší suvenýr z Korčuly? Určitě koule Marca Pola z místní slavné cukrárny

1/6
Zavřít
  • Ostrov Korčula
    Ostrov Korčula| Zdroj: Shutterstock
  • Smiljana za svou snahu o zachování tradic dostala cenu Zlatne ruky.
    Smiljana za svou snahu o zachování tradic dostala cenu Zlatne ruky.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Zvláštní pochoutka Harubica se vyrábí z mouky z plodů rohovníku obecného, jemuž se přezdívá svatojánský chléb.
    Zvláštní pochoutka Harubica se vyrábí z mouky z plodů rohovníku obecného, jemuž se přezdívá svatojánský chléb.| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
  • Ostrov Korčula
    Ostrov Korčula| Zdroj: Shutterstock
  • Ostrov Korčula
    Ostrov Korčula| Zdroj: Shutterstock
  • Korčula
    Korčula| Zdroj: Markéta a Michael Foktovi
Ostrov Korčula
Smiljana za svou snahu o zachování tradic dostala cenu Zlatne ruky.
Zvláštní pochoutka Harubica se vyrábí z mouky z plodů rohovníku obecného, jemuž se přezdívá svatojánský chléb.
Ostrov Korčula
Ostrov Korčula
Korčula