Švýcarská kaštanová renesance: Dříve jídlo chudých, dnes můžete ochutnat kaštanový chléb i šunku

5/9
Přehled fotografií
Zavřít
  • Kaštany se suší v nízkých kamenných domcích, zvaných grà.
    Kaštany se suší v nízkých kamenných domcích, zvaných grà.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Arosio je výchozí bod i konečná kaštanové stezky v Malcantone
    Arosio je výchozí bod i konečná kaštanové stezky v Malcantone| Zdroj: Shutterstock
  • Z menších kaštánků se mele mouka, ze které se peče chléb či dělají těstoviny, statnější exempláře míří k přímému prodeji a dalšímu zpracování
    Z menších kaštánků se mele mouka, ze které se peče chléb či dělají těstoviny, statnější exempláře míří k přímému prodeji a dalšímu zpracování| Zdroj: Shutterstock
  • Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
    Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.| Zdroj: Wikimedia
  • Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
    Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.| Zdroj: Wikimedia
  • Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
    Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.| Zdroj: Wikimedia
  • Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
    Birnenbrot – těsto plněné křížalami.| Zdroj: Wikimedia
  • Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
    Birnenbrot – těsto plněné křížalami.| Zdroj: Wikimedia
  • Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
    Birnenbrot – těsto plněné křížalami.| Zdroj: Wikimedia
Kaštany se suší v nízkých kamenných domcích, zvaných grà.
Arosio je výchozí bod i konečná kaštanové stezky v Malcantone
Z menších kaštánků se mele mouka, ze které se peče chléb či dělají těstoviny, statnější exempláře míří k přímému prodeji a dalšímu zpracování
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.
Birnenbrot – těsto plněné křížalami.