Kaštany se suší v nízkých kamenných domcích, zvaných grà.|
Zdroj: Profimedia.cz
Arosio je výchozí bod i konečná kaštanové stezky v Malcantone|
Zdroj: Shutterstock
Z menších kaštánků se mele mouka, ze které se peče chléb či dělají těstoviny, statnější exempláře míří k přímému prodeji a dalšímu zpracování|
Zdroj: Shutterstock
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.|
Zdroj: Wikimedia
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.|
Zdroj: Wikimedia
Brisolee – walliská specialita z pečených kaštanů podávaná s burčákem, pikantními druhy sýra, hrozny vína, jablky, plátky sušeného masa.|
Zdroj: Wikimedia