Etivaz: Lahodný sýrový unikát s vůní bylinek, který si Švýcaři nechávají pro sebe

3/5
Zavřít
  • I zrání na smrkových prknech ovlivňuje chuť sýra
    I zrání na smrkových prknech ovlivňuje chuť sýra| Zdroj: Bohumil Brejžek
  • Z mosazné kádě se sbírají krupičky sraženého mléka
    Z mosazné kádě se sbírají krupičky sraženého mléka| Zdroj: Bohumil Brejžek
  • Dominique s přítelkyní mají stádo čtyřiceti krav, ročně vyrobí přes čtyři tuny sýra
    Dominique s přítelkyní mají stádo čtyřiceti krav, ročně vyrobí přes čtyři tuny sýra| Zdroj: Bohumil Brejžek
  • Dominiqueova chata stojí ve výšce 1560 m n. m.
    Dominiqueova chata stojí ve výšce 1560 m n. m.| Zdroj: Bohumil Brejžek
  • Fialky, kmín i narcisy
    Fialky, kmín i narcisy| Zdroj: Bohumil Brejžek
I zrání na smrkových prknech ovlivňuje chuť sýra
Z mosazné kádě se sbírají krupičky sraženého mléka
Dominique s přítelkyní mají stádo čtyřiceti krav, ročně vyrobí přes čtyři tuny sýra
Dominiqueova chata stojí ve výšce 1560 m n. m.
Fialky, kmín i narcisy