Sicilská kuchyně: Tady není Itálie, prosím!

7/6
Přehled fotografií
Zavřít
  • Cedráty se nejvíce využívají v kuchyni do salátů a marmelád nebo se z nich dělá kandované ovoce
    Cedráty se nejvíce využívají v kuchyni do salátů a marmelád nebo se z nich dělá kandované ovoce| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Pasta Norma s ricottou, grilovaná dýně a ryba v olivovém oleji. Nejlepší se sklenkou bílého vína a čerstvým kváskovým chlebem.
    Pasta Norma s ricottou, grilovaná dýně a ryba v olivovém oleji. Nejlepší se sklenkou bílého vína a čerstvým kváskovým chlebem.| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Caponata: vizuálně nic moc, zato chuťově je božská, a o to víc až druhý den, za studena
    Caponata: vizuálně nic moc, zato chuťově je božská, a o to víc až druhý den, za studena| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Voňavé grilované artyčoky v Palermu vám při nákupu pokapou citronovou šťávou a olivovým olejem
    Voňavé grilované artyčoky v Palermu vám při nákupu pokapou citronovou šťávou a olivovým olejem| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Kdysi si chobotnici dovolilo na Sicílii jen panstvo, dnes je to místní specialita. Na tržnicích vždy čerstvá!
    Kdysi si chobotnici dovolilo na Sicílii jen panstvo, dnes je to místní specialita. Na tržnicích vždy čerstvá!| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Tajemství zákusku canollo spočívá v ricottě z kozího nebo ovčího mléka
    Tajemství zákusku canollo spočívá v ricottě z kozího nebo ovčího mléka| Zdroj: Ivana Grešlíková
Cedráty se nejvíce využívají v kuchyni do salátů a marmelád nebo se z nich dělá kandované ovoce
Pasta Norma s ricottou, grilovaná dýně a ryba v olivovém oleji. Nejlepší se sklenkou bílého vína a čerstvým kváskovým chlebem.
Caponata: vizuálně nic moc, zato chuťově je božská, a o to víc až druhý den, za studena
Voňavé grilované artyčoky v Palermu vám při nákupu pokapou citronovou šťávou a olivovým olejem
Kdysi si chobotnici dovolilo na Sicílii jen panstvo, dnes je to místní specialita. Na tržnicích vždy čerstvá!
Tajemství zákusku canollo spočívá v ricottě z kozího nebo ovčího mléka