Jídlo jako dar: Přicházím s nabídkou kvalitních bonbonů a uheráku!

5/6
Zavřít
  • Svátek Tabaski slavený mezi uprchlíky z Dárfúru v utečeneckém táboře Iridimi.
    Svátek Tabaski slavený mezi uprchlíky z Dárfúru v utečeneckém táboře Iridimi.| Zdroj: Dalibor Demel
  • Některé věci nás v cizině nepřekvapí, jiné jsou dost děsivé.
    Některé věci nás v cizině nepřekvapí, jiné jsou dost děsivé.| Zdroj: Dalibor Demel
  • Máme právo nabízet naše chemické chuťovky lidem, kteří jsou zvyklí trhat si své pochoutky ze stromu?
    Máme právo nabízet naše chemické chuťovky lidem, kteří jsou zvyklí trhat si své pochoutky ze stromu?| Zdroj: Dalibor Demel
  • Co ale s obyčejnou zvědavostí na nový pocit na jazyku? Když ji máme my, je naší povinností tu „jejich“ nechat spát a neprovokovat?
    Co ale s obyčejnou zvědavostí na nový pocit na jazyku? Když ji máme my, je naší povinností tu „jejich“ nechat spát a neprovokovat?| Zdroj: Dalibor Demel
  • Somálka Fatuma s kohoutem, krátce před jeho zavražděním a zkonzumováním.
    Somálka Fatuma s kohoutem, krátce před jeho zavražděním a zkonzumováním.| Zdroj: Lenka Klicperová
  • Kde je hranice mezi vpádem gastronomického vetřelce a milou pozorností návštěvníka?
    Kde je hranice mezi vpádem gastronomického vetřelce a milou pozorností návštěvníka?| Zdroj: Dalibor Demel
Svátek Tabaski slavený mezi uprchlíky z Dárfúru v utečeneckém táboře Iridimi.
Některé věci nás v cizině nepřekvapí, jiné jsou dost děsivé.
Máme právo nabízet naše chemické chuťovky lidem, kteří jsou zvyklí trhat si své pochoutky ze stromu?
Co ale s obyčejnou zvědavostí na nový pocit na jazyku? Když ji máme my, je naší povinností tu „jejich“ nechat spát a neprovokovat?
Somálka Fatuma s kohoutem, krátce před jeho zavražděním a zkonzumováním.
Kde je hranice mezi vpádem gastronomického vetřelce a milou pozorností návštěvníka?