Střípky indického street foodu

6/7
Přehled fotografií
Zavřít
  • Stánek s kuličkami ghí a samosou naslano ve městě Džajpur
    Stánek s kuličkami ghí a samosou naslano ve městě Džajpur| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Čhole tikki – nálož zázvoru v rajčatové omáčce s garam masálou a kurkumou provoní ulice
    Čhole tikki – nálož zázvoru v rajčatové omáčce s garam masálou a kurkumou provoní ulice| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Příprava nádivky do samosy v Džodpuru těsně před otevřením stánku na oběd
    Příprava nádivky do samosy v Džodpuru těsně před otevřením stánku na oběd| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Vadápáv - nejpopulárnější street food v Bombaji za pár korun. Velice pálivý a kalorický.
    Vadápáv - nejpopulárnější street food v Bombaji za pár korun. Velice pálivý a kalorický.| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Placka paratha s bramborami, dušeným špenátem a zapečeným česnekem může být i hlavní chod
    Placka paratha s bramborami, dušeným špenátem a zapečeným česnekem může být i hlavní chod| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Příprava ingrediencí ve stánku v Haridwaru
    Příprava ingrediencí ve stánku v Haridwaru| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Smažená placka luči s cizrnovým dálem a sladkým džalebí jako klasické snídaňové menu ve Váránasí
    Smažená placka luči s cizrnovým dálem a sladkým džalebí jako klasické snídaňové menu ve Váránasí| Zdroj: Ivana Grešlíková
Stánek s kuličkami ghí a samosou naslano ve městě Džajpur
Čhole tikki – nálož zázvoru v rajčatové omáčce s garam masálou a kurkumou provoní ulice
Příprava nádivky do samosy v Džodpuru těsně před otevřením stánku na oběd
Vadápáv - nejpopulárnější street food v Bombaji za pár korun. Velice pálivý a kalorický.
Placka paratha s bramborami, dušeným špenátem a zapečeným česnekem může být i hlavní chod
Příprava ingrediencí ve stánku v Haridwaru
Smažená placka luči s cizrnovým dálem a sladkým džalebí jako klasické snídaňové menu ve Váránasí