Oheň na talíři aneb Na hostině u indonéského kmene Bataků

7/7
Zavřít
  • Základ pro „oheň na talíři“
    Základ pro „oheň na talíři“| Zdroj: Jiří Páleníček
  • Na trhu v Siborong Borong koupíte všechny místní speciality.
    Na trhu v Siborong Borong koupíte všechny místní speciality.| Zdroj: Jiří Páleníček
  • Batakové milují vepřové, kilo stojí stejně jako u nás.
    Batakové milují vepřové, kilo stojí stejně jako u nás.| Zdroj: Jiří Páleníček
  • Batacká svatba, uprostřed ženich s nevěstou.
    Batacká svatba, uprostřed ženich s nevěstou.| Zdroj: Jiří Páleníček
  • Přípravy na batackou svatbu – ve woku se vaří kusy vepřového.
    Přípravy na batackou svatbu – ve woku se vaří kusy vepřového.| Zdroj: Jiří Páleníček
  • I tak se mohou grilovat ryby v pouličním občerstvení.
    I tak se mohou grilovat ryby v pouličním občerstvení.| Zdroj: Jiří Páleníček
  • Plody kávovníku Arabica, zralé jsou ty tmavě červené.
    Plody kávovníku Arabica, zralé jsou ty tmavě červené.| Zdroj: Jiří Páleníček
Základ pro „oheň na talíři“
Na trhu v Siborong Borong koupíte všechny místní speciality.
Batakové milují vepřové, kilo stojí stejně jako u nás.
Batacká svatba, uprostřed ženich s nevěstou.
Přípravy na batackou svatbu – ve woku se vaří kusy vepřového.
I tak se mohou grilovat ryby v pouličním občerstvení.
Plody kávovníku Arabica, zralé jsou ty tmavě červené.