Kyrgyzská kuchyně je eldorádem pro všechny masožravce

7/8
Zavřít
  • Tradiční snídaně nabitá kaloriemi: lepjošky, džemy a zelený čaj
    Tradiční snídaně nabitá kaloriemi: lepjošky, džemy a zelený čaj| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Nesmírně pohostinní Burul a Talant
    Nesmírně pohostinní Burul a Talant| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Vybavení pokojů je prosté, o to více místa zbývá na hostinu!
    Vybavení pokojů je prosté, o to více místa zbývá na hostinu!| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Příprava palú: smažení beraního masa s proužky mrkve
    Příprava palú: smažení beraního masa s proužky mrkve| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Stovky búrsoků pro třicítku hostů pečou všechny generace rodiny
    Stovky búrsoků pro třicítku hostů pečou všechny generace rodiny| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Polévka ašľan-fu s nudlemi langman je ochucena pálivou pastou
    Polévka ašľan-fu s nudlemi langman je ochucena pálivou pastou| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Čerstvá beraní pečínka s cibulí a sádlem
    Čerstvá beraní pečínka s cibulí a sádlem| Zdroj: Ivana Grešlíková
  • Čištění střev
    Čištění střev| Zdroj: Ivana Grešlíková
Tradiční snídaně nabitá kaloriemi: lepjošky, džemy a zelený čaj
Nesmírně pohostinní Burul a Talant
Vybavení pokojů je prosté, o to více místa zbývá na hostinu!
Příprava palú: smažení beraního masa s proužky mrkve
Stovky búrsoků pro třicítku hostů pečou všechny generace rodiny
Polévka ašľan-fu s nudlemi langman je ochucena pálivou pastou
Čerstvá beraní pečínka s cibulí a sádlem
Čištění střev