(edit) Sedm prefektur, sedm chutí aneb Gastronomické toulky nejlidnatějším japonským regionem Kantó

3/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • Pokrm unadon a smažené a grilované ústřice
    Pokrm unadon a smažené a grilované ústřice| Zdroj: Iva Klimešová
  • Suši bar „na stojáka“ v Tokiu
    Suši bar „na stojáka“ v Tokiu| Zdroj: Iva Klimešová
  • Tradiční fermentovanou zeleninu najdete na trzích po celém Japonsku
    Tradiční fermentovanou zeleninu najdete na trzích po celém Japonsku| Zdroj: Iva Klimešová
  • Udon nudle hrají důležitou roli jako součást pokrmů nebo jako příloha
    Udon nudle hrají důležitou roli jako součást pokrmů nebo jako příloha| Zdroj: Iva Klimešová
Pokrm unadon a smažené a grilované ústřice
Suši bar „na stojáka“ v Tokiu
Tradiční fermentovanou zeleninu najdete na trzích po celém Japonsku
Udon nudle hrají důležitou roli jako součást pokrmů nebo jako příloha