Latinskoamerická kuchyně: Bohatá směs specialit dovezených přistěhovalci, původních domorodých jídel i jejich zajímavých fúzí
3
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Skvělá atmosféra a čerstvé ovoce do míchaných nápojů v jednom z barů v centru Santiaga de Chile
|
Zdroj: Peter Hupka
Steak kuchařů z Larcomaru v peruánské Limě...
|
Zdroj: Peter Hupka
...a vynikající medium rare steak od patagonských kuchařů v Punta Arenas
|
Zdroj: Peter Hupka
V lidové restaruaci v argentínském El Calafate okusíte steak s plátky papriky, cibulí a volským okem
|
Zdroj: Peter Hupka
Piva z minipivovaru v městečku Ouro Preto v brazilském státě Minas Gerais
|
Zdroj: Peter Hupka
Sušení kávy na farmě v oblasti kolumbijského města Manizales
|
Zdroj: Peter Hupka
Podomácku připravená krabí pochoutka z chilského Puerto Williams
|
Zdroj: Peter Hupka
Venkovanka z pohoří Cordillera Blanca v Peru si nese domů druh šťovíku na vylepšení jídla
|
Zdroj: Peter Hupka
Stánek s drůbeží a vajíčky na trhu ve vysokohorském hornickém městě Cerro de Pasco v Peru
|
Zdroj: Peter Hupka
Zavřít