Pestré chutě Mallorky: Za dobrým jídlem a tradičními sklípky na největší z Baleárských ostrovů
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Výběr těch nejlepších lokálních sýrů a uzenin v tržnici Mercat de l’Olivar
|
Zdroj: Iva Klimešová
Ochutnávka lokálních vín a jamón serrano v tržnici Mercat de l’Olivar
|
Zdroj: Iva Klimešová
Variace tapas v tapas baru El Pilón
|
Zdroj: Iva Klimešová
S tradiční ostrovní kuchyní se nejlépe seznámíte ve sklípku.
|
Zdroj: Profimedia.cz
Sklípky, tzv. cellers, bývaly kdysi opravdu vinnými sklepy a dodnes v nich tato historie dýchá v podobě velkých dubových sudů, které v současnosti plní už jen funkci interiérového doplňku.
|
Zdroj: Profimedia.cz
Na skvělé chuťovky si zajděte do podniku Pintxo, pintxo, gorgorito v centru Palmy
|
Zdroj: Iva Klimešová
Tradiční sladké pečivo ensaimada
|
Zdroj: Iva Klimešová
Pa amb oli se sýrem a šunkou jamón serrano
|
Zdroj: Iva Klimešová
Zavřít