Cookovy ostrovy: Kulinářská oáza uprostřed Tichého oceánu, kde určitě nezhubnete

3/10
Zavřít
  • Cookovy ostrovy: Kulinářská oáza uprostřed Tichého oceánu, kde určitě nezhubnete
    Cookovy ostrovy: Kulinářská oáza uprostřed Tichého oceánu, kde určitě nezhubnete| Zdroj: Markéta Foktová
  • Rozbíjení kokosů vyžaduje grif a trochu hrubé síly
    Rozbíjení kokosů vyžaduje grif a trochu hrubé síly| Zdroj: Markéta Foktová
  • Rybáři na ostrově Mangaia měli dobrý den. My také. Dvě rybky nám darovali.
    Rybáři na ostrově Mangaia měli dobrý den. My také. Dvě rybky nám darovali.| Zdroj: Markéta Foktová
  • Příprava oběda v peci umu
    Příprava oběda v peci umu| Zdroj: Markéta Foktová
  • Italské speciality v kavárně Koru
    Italské speciality v kavárně Koru| Zdroj: Markéta Foktová
  • V tropech třípivní džbánek zdoláte jako nic
    V tropech třípivní džbánek zdoláte jako nic| Zdroj: Markéta Foktová
  • Mořskému talíři vévodí „ika mata“
    Mořskému talíři vévodí „ika mata“| Zdroj: Markéta Foktová
  • Běžná obědová porce darů moře
    Běžná obědová porce darů moře| Zdroj: Markéta Foktová
  • Smažené krevety v těstíčku
    Smažené krevety v těstíčku| Zdroj: Markéta Foktová
  • Cookovy ostrovy
    Cookovy ostrovy| Zdroj: Markéta Foktová
Cookovy ostrovy: Kulinářská oáza uprostřed Tichého oceánu, kde určitě nezhubnete
Rozbíjení kokosů vyžaduje grif a trochu hrubé síly
Rybáři na ostrově Mangaia měli dobrý den. My také. Dvě rybky nám darovali.
Příprava oběda v peci umu
Italské speciality v kavárně Koru
V tropech třípivní džbánek zdoláte jako nic
Mořskému talíři vévodí „ika mata“
Běžná obědová porce darů moře
Smažené krevety v těstíčku
Cookovy ostrovy