(doplň) Andaluská putyka aneb Jak to chodí v hospodách na jihu Španělska

4/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • Typickému andaluskému baru dominují sušené šunky (jamón serrano) zavěšené u stropu. Barman je většinou také zároveň majitelem.
    Typickému andaluskému baru dominují sušené šunky (jamón serrano) zavěšené u stropu. Barman je většinou také zároveň majitelem.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Ve většině barů se vaří. Jídla se podávají v malých porcích (klasické tapas, chuťovky), polovičních nebo celých. Denní nabídka je vypsána na tabuli nad barem a liší se podnik od podniku.
    Ve většině barů se vaří. Jídla se podávají v malých porcích (klasické tapas, chuťovky), polovičních nebo celých. Denní nabídka je vypsána na tabuli nad barem a liší se podnik od podniku.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Každý místní má svůj ustálený okruh podniků, a tak se většinou lidé mezi sebou dobře znají.
    Každý místní má svůj ustálený okruh podniků, a tak se většinou lidé mezi sebou dobře znají.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Večer proběhne v putyce generační výměna a mladší ročníky se baví až do rána.
    Večer proběhne v putyce generační výměna a mladší ročníky se baví až do rána.| Zdroj: Profimedia.cz
Typickému andaluskému baru dominují sušené šunky (jamón serrano) zavěšené u stropu. Barman je většinou také zároveň majitelem.
Ve většině barů se vaří. Jídla se podávají v malých porcích (klasické tapas, chuťovky), polovičních nebo celých. Denní nabídka je vypsána na tabuli nad barem a liší se podnik od podniku.
Každý místní má svůj ustálený okruh podniků, a tak se většinou lidé mezi sebou dobře znají.
Večer proběhne v putyce generační výměna a mladší ročníky se baví až do rána.