Bez soli to zkrátka nejde aneb Odkud se bere nejzákladnější kuchyňská ingredience?

4/5
Přehled fotografií
Zavřít
  • Sůl prospěje i chuti sladkých jídel. Přidejte ji třeba do karamelu nebo na čokoládový koláč...
    Sůl prospěje i chuti sladkých jídel. Přidejte ji třeba do karamelu nebo na čokoládový koláč...| Zdroj: Profimedia.cz
  • Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku
    Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku| Zdroj: Lenka Požárová
  • Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku
    Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku| Zdroj: Lenka Požárová
  • Mezi kuchaři po celém světě je oblíbená sůl Maldon z východního pobřeží Velké Británie, která tvoří jemné bílé vločky.
    Mezi kuchaři po celém světě je oblíbená sůl Maldon z východního pobřeží Velké Británie, která tvoří jemné bílé vločky.| Zdroj: Profimedia.cz
  • Bez soli to zkrátka nejde...
    Bez soli to zkrátka nejde...| Zdroj: Profimedia.cz
Sůl prospěje i chuti sladkých jídel. Přidejte ji třeba do karamelu nebo na čokoládový koláč...
Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku
Solné doly v Hallstattu si můžete prohlédnout z vláčku
Mezi kuchaři po celém světě je oblíbená sůl Maldon z východního pobřeží Velké Británie, která tvoří jemné bílé vločky.
Bez soli to zkrátka nejde...