(edit) Francie, země pro všechny smysly: Delikatesa od bláta

5/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • Pan Didier Josso pěstuje na své rozlehlé farmě nejen lahodné ústřice, ale také slávky jedlé.
    Pan Didier Josso pěstuje na své rozlehlé farmě nejen lahodné ústřice, ale také slávky jedlé.| Zdroj: Michael Fokt
  • „Já mám na své farmě osm tisíc pytlů s ústřicemi,“ ukazuje kolem sebe hrdě farmář Didier Josso. Obrací je, aby rostly rovnoměrně.
    „Já mám na své farmě osm tisíc pytlů s ústřicemi,“ ukazuje kolem sebe hrdě farmář Didier Josso. Obrací je, aby rostly rovnoměrně.| Zdroj: Michael Fokt
  • Chov ústřic v pytlích položených na železných konstrukcích je dnes nejrozšířenějším způsobem v celé Francii.
    Chov ústřic v pytlích položených na železných konstrukcích je dnes nejrozšířenějším způsobem v celé Francii.| Zdroj: Michael Fokt
  • Mnozí muži připisují ústřicím afrodiziakální účinky a proslulý milovník Casanova jich údajně snědl každé ráno celou padesátku. Že by jeden z receptů na věhlasnou francouzskou lásku?
    Mnozí muži připisují ústřicím afrodiziakální účinky a proslulý milovník Casanova jich údajně snědl každé ráno celou padesátku. Že by jeden z receptů na věhlasnou francouzskou lásku?| Zdroj: Michael Fokt
Pan Didier Josso pěstuje na své rozlehlé farmě nejen lahodné ústřice, ale také slávky jedlé.
„Já mám na své farmě osm tisíc pytlů s ústřicemi,“ ukazuje kolem sebe hrdě farmář Didier Josso. Obrací je, aby rostly rovnoměrně.
Chov ústřic v pytlích položených na železných konstrukcích je dnes nejrozšířenějším způsobem v celé Francii.
Mnozí muži připisují ústřicím afrodiziakální účinky a proslulý milovník Casanova jich údajně snědl každé ráno celou padesátku. Že by jeden z receptů na věhlasnou francouzskou lásku?