Vychutnejte si typické cibulobraní ve slunném Katalánsku

2/9
Přehled fotografií
Zavřít
  • „Když víš jak ji sloupnout, jde to velmi snadno“
    „Když víš jak ji sloupnout, jde to velmi snadno“| Zdroj: Eva Blechová
  • Každé sousto je třeba si vychutnat
    Každé sousto je třeba si vychutnat| Zdroj: Eva Blechová
  • Pěstitelé na soutěž o nejhezčí cibuli přinesli celé svazky, dokonce i s hlínou
    Pěstitelé na soutěž o nejhezčí cibuli přinesli celé svazky, dokonce i s hlínou| Zdroj: Eva Blechová
  • Kromě plného břicha si vítězi odnášejí i několik plných lahví vína a sektu
    Kromě plného břicha si vítězi odnášejí i několik plných lahví vína a sektu| Zdroj: Eva Blechová
  • Druhou fází Calçotady je grilování masa
    Druhou fází Calçotady je grilování masa| Zdroj: Eva Blechová
  • Soutěžící mají 45 minut na to, aby snědli co nejvíce cibulí. Každý má své tempo
    Soutěžící mají 45 minut na to, aby snědli co nejvíce cibulí. Každý má své tempo| Zdroj: Eva Blechová
  • Bryndák je součástí každého balíčku
    Bryndák je součástí každého balíčku| Zdroj: Eva Blechová
  • Najít prázdné místo u stolu je téměř nadlidský úkol
    Najít prázdné místo u stolu je téměř nadlidský úkol| Zdroj: Eva Blechová
  • Cibulobraní v plném proudu
    Cibulobraní v plném proudu| Zdroj: Eva Blechová
„Když víš jak ji sloupnout, jde to velmi snadno“
Každé sousto je třeba si vychutnat
Pěstitelé na soutěž o nejhezčí cibuli přinesli celé svazky, dokonce i s hlínou
Kromě plného břicha si vítězi odnášejí i několik plných lahví vína a sektu
Druhou fází Calçotady je grilování masa
Soutěžící mají 45 minut na to, aby snědli co nejvíce cibulí. Každý má své tempo
Bryndák je součástí každého balíčku
Najít prázdné místo u stolu je téměř nadlidský úkol
Cibulobraní v plném proudu