Malajsie: Kulinářský eden na rovníku
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Úžasný noční přístavní trh v bornejském Kota Kinabalu je nejenom místem se silným geniem loci, ale také odtud budete jistě odcházet s povoleným opaskem: tolik mořských dobrot a za tak směšně nízké ceny se jen tak nevidí!
|
Zdroj: Petr Blahuš
Hustá polévka laksa: v tomto případě sarawacká verze s mořskými plody
|
Zdroj: Petr Blahuš
Indové rádi podávají svá jídla na banánových listech
|
Zdroj: Petr Blahuš
Při cestě do Johoru nás pozvali Číňané, kteří nás stopli, na oběd do restaurace „pod širým nebem“. Křehčí vepřové maso jsem v životě nejedl.
|
Zdroj: Petr Blahuš
Malaka: laksa a typický ledový dezert zvaný ABC
|
Zdroj: Petr Blahuš
Rybí tržnice v Taipingu na východním pobřeží pevninské Malajsie nabízí každý den čerstvé úlovky zdejších rybářů
|
Zdroj: Petr Blahuš
Hlavní tržnice v sarawackém Kuchingu má rozlohu asi tří fotbalových hřišť
|
Zdroj: Petr Blahuš
Nejlépe a nejlevněji se v Asii, a tudíž i v Malajsii najíte u stánků přímo na ulici
|
Zdroj: Petr Blahuš
Zavřít