Bulharská kuchyně? Dokonale domácí!
3
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
Papriky neboli čušky plněné rýží, smaženou cibulí a houbami v omáčce z čerstvých rajčat jako sytý předkrm
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Trh v horském městě Bansko s čerstvými produkty
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Jednoduchá, ale nesmírně lahodná rybí polévka s mrkví a citronem
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Mešana skara: tác plný chutí s grilovaným kuřecím, vepřovým a hovězím
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Pravý šopský salát poznáte podle štědré hromádky slaného sýra ozdobeného chilli papričkou
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Grilované kuřecí a dušená zelenina se smetanou se podávají v horké kovové pánvi pro dvě až tři osoby
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Gjuveč kjufteta má všechno: poctivě dušené maso, zeleninu a zapečený sýr v hliněné misce
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Těsto čerstvé banice je měkké, nelepí se a sýr je jemně mazlavý
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Královna sladké snídaně v Bulharsku: neforemná kobliha mekica s moučkovým cukrem
|
Zdroj: Ivana Grešlíková
Zavřít